Analysts working in a test laboratory for building materials

Chemisch Analist / Laborant bouwmaterialen

Een betrouwbare infrastructuur en duurzaam bouwen zijn zaken waar elk van ons voor de toekomst op rekent. Geos

en zijn zaken waar elk van ons voor de toekomst op rekent. Geos Laboratories werkt elke dag aan die toekomst door aan de basis de bouwmaterialen te testen die deze ambitie moeten waarmaken. Dat doet zij internationaal, met gemotiveerde mensen, en met de vinger aan de pols van nieuwe hoogtechnologische ontwikkelingen in de bouwsector. 

Als onafhankelijk controlelaboratorium vervult Geos Laboratories een centrale rol bij de kwaliteitscontrole van bouwmaterialen. Dat komt zowel de producent als de eindgebruiker ten goede.

Geos laboratories is steeds op zoek naar medewerkers met talenten die bijdragen aan zowel het bedrijfsresultaat als de klanttevredenheid. Met een actief personeelsbeleid zorgen we ervoor dat onze medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen.

Chemisch Analist / Laborant bouwmaterialen

Functieomschrijving

Met de nieuwe hoogtechnologische ontwikkelingen in de bouwsector is er nood aan een onafhankelijk laboratorium voor de kwaliteitscontrole van bouwmaterialen. Bij GEOS ga jij als onderzoeker bijdragen aan deze belangrijke vooruitgang. Na een opleidingsperiode zal je instaan voor scheikundige analyses en het uitvoeren van proeven op beton, granulaten, vulstoffen en diverse bouwmaterialen in het kader van certificatie en kwaliteitscontrole. Tevens sta je mee in voor het ijken, nazicht en onderhoud van onze laboratoriumapparatuur en de meetinstrumenten. Je analyseert en rapporteert de resultaten, en verwerkt ze in het LIMS. (Laboratory Information Management System)

Profiel

Onze toekomstige collega

 • heeft een hogere opleiding (Bachelor/Master) in een wetenschappelijke richting,
 • is in staat om zelfstandig, stipt, en nauwkeurig te werken,
 • kan testen uitvoeren volgens de procedures en kwaliteitsnormen (ISO17025),
 • is communicatief en straalt vertrouwen uit,
 • je hebt goede kennis van MS Office (Word/Excel). Kennis van het LIMS (Lab Information Management Systeem) is een meerwaarde.

Gesproken kennis van het Frans en/of Engels zijn een meerwaarde. GEOS werkt voor klanten in 16 landen binnen en buiten Europa. Jouw werk gaat de wereld rond!

Wat bieden wij?

 • Een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.
 • Een afwisselende en uitdagende job in een dynamisch familiaal bedrijf met een no-nonsense cultuur.
 • Je werkt in dagploeg, maar bent flexibel indien nodig.
 • Een uitgebreide on-the-job opleiding om elk facet van je taken grondig te leren kennen.
 • Een contract van onbepaalde duur in een jong en professioneel team.
 • Een uitgebreid en hoog kwalitatief dienstenaanbod waarin jij je kan bewijzen en groeien.
 • Bijkomende opleidingen om je kennis verder te kunnen ontwikkelen.
 • Een solide toekomst in een snelgroeiende sector!

Heb je affiniteit met innovaties in de bouwsector en werk je graag in een hoogtechnologische omgeving? Dan is deze job echt wat voor jou.

Zend je CV met motivatiebrief naar jobs@geos-laboratories.com en we komen snel bij je terug. Alle kandidaturen worden discreet en volgens de regels van de privacywet behandeld.

en_GBEnglish (UK)